Hitparade i absurdit 17 shtator 2018

Një vajzë është filmuar teksa vjedh të brendshme në dyqan. Autobuzi i Ndroqit bën kthesa në mes të rrugës, duke u kthyer në burim aksidentesh. Një qytetar ka filmuar makaronat e markës “divella”, ku duken mizat që ushqehen para, se produkti t’u shkojë njerëzve. Këto janë disa nga videot, që shfaqen dhe komentohen në emisionin e sotëm, në rubrikën e përjavshme “hitparade i absurdit”.

Të Fundit