Harxhojnë 700€ për pellush, vajzat nuk i besojnë syve kur shohin çfarë i sjell faqja online

Emisioni Stop jo pak here ka trajtuar problematika të qytetarëve, lidhur me mashtrimet nga blerjet online në rrjetet sociale.Sot do të trajtojmë të njejtën problematikë, këtë herë të një qytetareje, e cila banon në Mbretërinë e Bashkuar.Ajo tregon, se ka blerë në një faqe online, Cinderella Fur, një pellush i cili kushtonte 350 euro. Më pas edhe shoqja e saj bëri një porosi të tillë. Por nuk erdhi produkti i reklamuar, ndaj ajo kërkoi paratë mbrapsht.Kur kërkoi paratë, nuk mori asnjë përgjigje, por kur përmendi denoncimin në “Stop”, paratë u kthyen.Në muajin shtator 2021, Ministrja e Financave dhe Ekonomisë njoftoi, se me vendim të Këshillit të Ministrave, u vendos hapja e platformës për abuzimet nga blerjet online, ku mund të drejtohen qytetaret e pakënaqur.ne intersohemi pranë kësaj ministrie, por platforma e premtuar, ende nuk është hapur. Qytetarëve iu ngelet të drejtohen tek Drejtoria e Tatimeve ose në Polici.

Të Fundit