Shteti është në këmbë, tha Balla për të ndjekur situatën dhe do të vijojë edhe në ditët në vazhdim pasi prania e ngricave do të vazhdojë.
“Shteti është në këmbë për të bërë detyrën. Gaztorëve të opozitës që komentojnë nga divanet e ngrohta të shtëpive të tyre në vilat e shtuara pas pandemisë, u them që ne jemi zgjedhur për të punuar, jo për gjumë”.