Habit qytetari: Sali Berisha, Lul Basha dhe Erjon Veliajn jane nipat e Enver Hoxhes

Në 8 nëntor 1941 u themelua Partia Komuniste Shqiptare. Ne pyetëm qytetarët për këtë ngjarje dhe mendimet e tyre janë nga më të ndryshmet për rolin e PKSH-së. Për të gjithë ata, që nuk e kujtojnë këtë akt historik, risjellim rithemelimin e Partisë Komuniste, por në vitin 2021. Nuk mungojnë situatat plot humor për këtë ngjarje historike aq shumë të diskutueshme të Shqipërisë.

Të Fundit