Gruaja më e shkurtër në botë dhe burri më i gjatë takohen në Kaliforni, momente epike

Sultan Kosen, 41 vjec dhe Jioti Amge 30 vjec, të njohur si burri më i gjatë dhe gruaja më e shkurtër në botë, janë takuar në Kaliforni.Sultani është 2.51 cm i gjatë, ndërsa Jioti është 62.8 cm.Kjo e fundit është diagnostikuar me një formë nanizmi, që i ka bllokuar rritjen që në moshën 3 vjec.

Të Fundit