Gruaja i çon gjyshen në polici,bashkeshorti e merr vesh e nxjerr me shkelma bashkë me fëmijën 4 vjeç

Pak ditë më parë para ambienteve të Televizionit Klan është paraqitur qytetarja Sidorela Nasufi bashkë me të birin e mitur. Ajo kërkonte ndihmë, pasi pretendonte, se kërcënohej nga vjehrra dhe motra e vet. Sidorela 30 vjecare dhe i biri 4 vjec, ishin në qiell të hapur. Gazetarja e “Stop”, pasi kupton, se gruaja në fjalë kishte probleme me ekuilibrin psikologjik, fillimisht e priti dhe e qetësoi zonjën.Më pas gazetarja komunikon me bashkëshortin e zonjës, Kontian Nasufi, i cili nuk do, që të ketë të bëjë me Sidorelën, por thotë, se duhet t’ia cojë djalin, pasi ai vetë nuk ka kohë ta marrë.Më pas komunikimi ynë vijon me Kryetarin e Bashkisë Tiranë, dhe ky fundit vë në dispozicion 5 drejtori të Bashkisë, përfaqësuesit e të cilave, bashkë me Urgjencën dhe policinë, vijnë në ambientet e TV Klan, dhe japin zgjidhje për ndihmën shëndetsore dhe strehimin e Sidorelës.

Të Fundit