Gjykata kap “mat” shefin me tre policë në Pukë

Gjykata e Shkodrës kërkon pezullim nga detyra të 4 punonjësve të Policisë së Pukës.

Ish-shefi i krimeve dhe tre punonjës policie janë pezulluar dhe një vit më parë për kultivimin e kanabisit në zonën e Pukës. Për këtë rast ish-oficeri Katriot Bicukaj u shpall në kërkim dhe Prokuroria ka kërkuar 17 vite heqje lirie.

Hetimet për drogën e kultivuar në Qafë Helmi të NJA Gjegjan. Puka prej vitesh renditet ndër zonat me raste të shumta të kultivimit të lëndëve narkotike. Edhe këtë vit mijëra rrënjë janë asgjësuar nga Policia.

Të Fundit