Gjykata e Posaçme rrëzon Llallën për pezullimin e ekzekutimit të dënimit

Gjykata e Posaçme ka rrëzuar kërkesën e e ish-kryeporokurorit Adriatik Llalla për pezullim dhe shtyrje të ekzekutimit të dënimit me burg. Kjo kërkesë u drejtua vetëm pak ditë më parë, pas vendimit për dënimin me 2 vite burg të Adriatik Llallës,  për fshehje të pasurisë. Llalla dhe avokati i tij argumentojnë se kjo kërkesë lidhe tme probleme shëndetësore të ish-kryeprokurorit.

Të Fundit