Gjoba e padrejtë për makinën me xhama të zinj. 30 mars 2018

Hygert Rapaj tregon në “Stop”, se ka dalë disa herë në komisionin e policisë rrugore Fier, për shkak të xhamave të zinj të makinës së tij tip golf 4.Hygerti thotë, se makinë është e tillë nga fabrika, por autoritetet shqiptare nuk duan t’ia dinë.Ibrahim Nallbani, nga kontrolli i fizik i automjeteve Fier konfirmon, se xhamat e makinës janë origjinalë.Gazetarja e “Stop” shoqëron qytetarin Hygert Rrapaj në daljen e rradhës në komision, ngaku del vendimi, se gjoba ndaj tij do të anullohet dhe qytetari do të pajiset me një vërtetim, që të mos ketë më probleme.

Të Fundit