Fushata zgjedhore me maska apo online/Politikanet legjitimojne maskimin – Stop – 4 Dhjetor 2020

Zgjedhjet e prillit 2021 duket se do të kenë një të vecantë, pasi fushata elektorale do të zhvillohet në kushtet e pandemisë për shkak të koronavirusit.Për herë të parë politikanët do ta kenë të ligjëruar mbajtjen e maskave para popullit. Klintoni ka pyetur për këtë qytetarët dhe nuk mungojnë përgjigjet plot humor e batuta.

Të Fundit