Fton të gjithë ish të dashurit në dasmë, video virale e nuses!

Në mediat sociale, po bëhet virale një video, ku një e re kineze ka ftuar gjithë ish-të dashurit në dasëm. Ata janë ulur në një tavolinë dhe nusja pretendon, se në këtë mënyrë, do t’i bëjë ata të kuptojnë, se cfarë kanë humbur.

Të Fundit