Francezja pikturon Saimirin e Gentin: Ju adhuroj!

Një e re franceze, e quajtur Chloe, ka sjellë një video në redaksinë tonë, Ajo tregon, se tashmë jeton në Shqipëri dhe relaksohet shumë, duke dëgjuar muzikë e pikturuar. Chloe po realizon një pikturë të Saimir dhe Gentit duke drejtuar emisionin “Stop”, program të cilin, ajo thotë, se e adhuron.

Të Fundit