FOTO/ Sot hyjnë në qarkullim kartëmonedhat e reja 200 dhe 5000 lekëshe.

Sot dalin në qarkullim kartëmonedhat e reja 200 dhe 5000 Lekë, ndërkohë që edhe kartmonedhat e vjetra do të vijojnë të mbeten në qarkullim për t’u tërhequr nga Banka e Shqipërisë gradualisht kur janë të dëmtuara dhe të papërdorshme.

Kartëmonedhat kanë një prerje të ndryshme, ndërkohë që figurat historike të vendosura në to janë të njejtat.

Dizanji i ri garanton siguri dhe cilësi më të lartë.

Të Fundit