Fituesit e rubrikes “Rri ne shtepi me Stop”!

Gjatë periudhës së karantinës emisioni “Stop” prezantoi nismën “rri në shtëpi-rri me Stop”, duke u sugjeruar të gjithë prindërve, që t’u mbushnin kohën fëmijëve të tyre, duke zhvilluar talentet e tyre, në kushtet e izolimit.Me qindra video mbërritën në redaksinë tonë dhe shumë prej tyre janë transmetuar në program të premteve.Sot në lidhje me emisionin është fituesi i vendit të dytë, 11 vjecari nga Lezha, Erlsi Kucana, i cili u pëlqye nga publiku për performancën e tij në piano.Erlsi është lidhur në skype me Saimirin e Gentin në studion e emisonit “Stop” dhe tregon për pasionin e tij.

Të Fundit