Fituesit e 100 milione lekeve nga Albmarket, marrin cekun ne studio

Të martën në mbrëmje në “Stop” u hodh shorti i kompanisë “Albmarket” ku 10 qytetarë mësuan live, se u bënë fitues me nga 10 milionë lekë të vjetra. Sot ata u paraqitën në studion tonë dhe tërhoqën cekun 10 milionësh, si shpërblim nga kompania, të cilës i kanë besuar blerjet për familjet e tyre.

Të Fundit