Fiton azil politik në SHBA, zbulon intrigën që i ka bërë motra e detyrohet të kthehet pas 23 vitesh!

Myzafer Qejvani nga Vlora,një emigrant prej 23 vitesh në SHBA, denoncon në “Stop”, sesi motra e gruas i ka grabitur shtëpinë.Kunata përdori një vjedhje të inskenuar për të larguar fëmijët nga shtëpia, pasi e motra dhe bashkëshorti i saj ishin në SHBA me azil politik.”Stop” konfirmon përmes komshinjve, se e kujt ka qenë kjo shtëpi 600 m2 dhe një objekt rreth 80 m2.Më pas Myzaferi takon baxhanakun Fino Ngucaj, i cili pranon, se shtëpia është e Myzaferit, por i thotë, se është kujtuar vonë.Pas takimit me baxhanakun, Myzaferi shkon tek shtëpia e tij pas 23 vitesh dhe gjen një zonjë, e cila i thotë, se e njeh dhe i tregon, se shtëpinë e ka blerë nga baxhanaku i tij, Dino Ngucaj.

Të Fundit