Fier, ping-pong me pagesat për të verbrit…?! 2 mars 2018

Shoqata e të verbërve në Fier ka një konflikt me bashkinë e qytetit.Edhe pse kjo kategori ka fituar gjyqin për disa kamatë-vonesa, nuk po marrin dot paratë, që u takojnë.pas interesimit të “Stop” rezultoi, se të gjitha institucionet, nga bashkia, shërbimi social e deri te ministritë, ia hedhin topin njëri-tjetrit. Drejtoresha e shërbimit social u shpreh, se nuk është përcaktuar akoma institucioni përgjegjës për kthimin e detyrimeve të prapambetura për këtë kategori. Kjo, pas shkrirjes së ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Të Fundit