Fier, pengu i 80 vjecarit: do vdes pa sistemuar vajzën e sëmurë! 13 shtator 2018

Todi Vila, një 80 vjecar nga fshati Topje i Fierit, ka vetëm një peng në jetë.Todi thotë, se do të mbyllë sytë, pa sistemuar vajzën e tij të sëmurë e me kemp. Ai jeton vetëm me të bijën, i pazoti për t’i shërbyer asj dhe apelon për një zgjidhje nga institucionet e kujdesit.”Stop” shkon në shtëpinë e tij me përfaqësuesin e shërbimit social të bashkisë Fier. Enri Lulaj tha, se do të bëhet gjithcka për një zgjidhje.

Të Fundit