Fier/ Italiani mashtrues i fasonerise debitor ne tatime dhe bashki-Stop-5 Nentor 2021

Për cështjen e fasonerisë në Fier, që nuk ka siguruar punonjësit, iu drejtuam Drejtorisë së Tatimeve në qytet, ku na u pohuan detyrimet, që ka ky administrator dhe niptet e hapura. Shtetasi italian Benito Lanari rezulton debitor edhe në bashkinë e Fierit, pasi nuk pa paguar detyrimet, që i takojnë si biznes.Këtë situatë e konsultuam me ekspertin e ekonomisë Panajot Sako, i cili e konsideron turp këtë, që është lejuar të ndodhë. Ai e shpjegon këtë situatë me korrupsionin në institucione, pasi në të kundërt, nuk do të ishte lejuar të kishte detyrime të pashlyera.

Të Fundit