Festohet dita e Kines, qytetaret revoltohen: na solli covidin -Stop- 4 Tetor 2021

Hapet kutia e Pandorës.Pesë vjet pas Panama Paper, një investigim i ri dy vjecar i mbi 600 gazetarëve nga 150 gazeta ndërkombëtare, ka zbuluar pasurinë e fshehur në parajsat fiskale nga pushtetarë e personazhe Vip në të gjithë globin. 35 krerë shtetesh e qeverish, mbi 300 politikanë, ministra, liderë partish, e parlamentarë, kanë cuar shuma të dyshimta në vendet ofshore, për të shmangur taksat.Në 1 tetor është dita kombtare e Kinës dhe në pyetëm qytetarët e Tiranës për dashurinë ndaj këtij vendi, dikur mik.Vec lidhjes me të shkuarën tonë komuniste, shumë qytetarë e lidhnin Kinën me vendin, që na solli corona virusin.

Të Fundit