Festivali Unum në Shëngjin, të rinjtë tregojnë sa esëll janë!

Këto ditë në Shëngjin po mbahet festivali Unum me pjesëmarrjen e 95 artistëve ndërkombtare dhe mbi 20 mijë të rinjve nga e gjithë Europa.Ne ishim aty dhe i pyetëm të rinjtë, nëse kishin ardhur më shumë për të dëgjuar muzikë, për alkool, apo për të gjuajtur? Njëri nga të rinjtë u fut në det, për të na treguar,sesi notonte. Ndërsa të tjerë nuk përtuan, të bëjnë edhe pompa.

Të Fundit