Festa e Pezës mes ceremonisë e nostalgjikëve të komunizmit 18 shtator 2018

Nostalgjikët e diktaturës festuan edhe këtë 16 shtator si cdo vit, festën e Pezës.Renaldo ka realizuar intervista plot humor me të moshuar, që sjellin në kujtesë periudhën e komunizmit dhe shprehin adhurimin për diktatorin Enver Hoxha.

Të Fundit