Festa e Kurban Bajramit, qindra besimtarë myslimanë falin namazin në Durrës

Në Durrës qindra besimtarë myslimanë kanë falur mëngjesin e sotëm namazin e Kurban Bajramit.

Besimtarët i janë drejtuar xhamisë së qytetit, ku kanë kryer ritin e faljes dhe kanë shkëmbyer mesazhet e dashurisë vëllazërore e të mirëqenies në çdo familje

Ashtu si dhe vitet e tjera, shkallët dhe xhamia janë mbushur plot me besimtarë të të gjitha moshave

Të Fundit