Feminizëm apo qejfli femrash/ Si e kuptojnë termin qytetarët e Tiranës-Stop-12 Shkurt 2021

Lidhur me feminizmin ka koncepte e kuptime të ndryshme. Por ndryshe nga ata, që e dinë mirë kuptimin e këtij termi, në Shqipëri më së shumti kuptohet si “qejfli femrash”. Klintoni ka pyetur qytetarët, sesi e kuptojnë feminizmin dhe nuk mungojnë batutat e humori i tyre, lidhur me këtë koncept.

Të Fundit