“Femija im do jete si femijet e tjere” vogelushi niset drejt Turqise!

Pak javë më parë transmetuam rastin e vogëlushit 4 vjecar Meklin Abedini, i cili nëse nuk kryen disa ndërhyrje, mund të paralizohet përgjithmonë. Nëna e tij tregoi vuajtjet e djalit të vogël dhe gjithë familjes bashkë me të. Për shëndetin e Meklinit të vogël duheshin rreth 35 mijë euro, për ndërhyrjet dhe qelizat staminale. Pas apelit tonë, qytetarët mblodhën fondet përmes “Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” dhe Meklini u nis drejt Turqisë për trajtim të specializuar.

Të Fundit