Farke/ Pa uje, se banon ne zone kufitare, Stop i con ujin qytetarit-8 Tetor 2021

Ndodhemi në lagjen e Collakëve, në banesën 4 katëshe të qytetarit Tasim Mata. Kjo banesë është kufiri ndarës midis Saukut dhe Farkës.Tasimi tregon, se prej 10 vitesh është furnizuar rregullisht me ujë nga Farka. Mirëpo, prej 4 muajsh, që kur është kthyer nga Belgjika, Tasimi nuk ka ujë. Është interesuar tek UKT-ja, ku i kanë thënë, se do të ndryshohet lidhja, por ende asgjë nuk është bërë.Tasimi po merr ujë te komshinjtë, të cilët furnizohen.Për këtë rast, gazetarja komunikon me Drejtorin e Përgjithshëm të Shpërndarjes në UKT dhe ai i premton zgjidhje, duke e lidhur me Drejtorin e Shpërndarjes, zona e Farkës Klajdi Cela. Në UKT premtuan, se brenda javës, do të zgjidhnin problemin e qytetarit Tasim Mata.

Të Fundit