Eurot u morën dhe pasaportat nuk u bënë kurrë, si mashtroi mësuesja e kuzhinës…

Një zonjë e drejtuar në redaksinë tonë, tregon, se në janar 2023, fillon t’i japë shuma me euro Lumturie Gjanës, mësueses së kuzhinës në qendrën e kurseve Akpa. Deri tani ajo ka dhënë 8850 euro me premtimin, se Lumturia do t’i pajisë dy fëmijët e saj me pasaporta bullgare. Eurot u morën dhe pasaportat nuk u bënë kurrë.Një tjetër premtim, për të cilin Lumturia është paguar 300 mijë lekë të vjetra, është, se do ta fuste zonjën në punë si ndihmëskuzhiniere në një kopsht apo cerdhe.As ky premtim nuk u mbajt.Tani zonja kërkon paratë mbrapsht, por Lumturia prej 9 muajsh e mashtron, duke i thënë gjithmonë, se do t’ia japë të hënën.

Të Fundit