“Është skandal të vesh duart në kokë” Hakmarrja e çiftit gjykatëse-prokuror!

“Stop” rikujton mënyrën, sesi ish-prokurori Emëror Kasaj dhe gjyqtarja Suela Dashi shfrytëzuan postet për hakmarrje personale ndaj avokatit Arben Llangozi.Këtij të fundit, mungesa e profesionalizmit nga cifti Kasaj-Dashaj, dhe sjellja si në pronë të babait, i kushtuan avokatit pezullimin e licensës për 7 muaj.Kreu i shoqatës së avokatëve penalistë Saimir Visha dhe ish prokurori i përgjithshëm Genc Gjokutaj analizojnë situatën, duke folur për abuzim nga ana e zyrtarëve të drejtësisë.Madje ky i fundit thotë, se ky rast është aq unik, sa duhet të studiohet në fakultetin e drejtësisë.Avokati Llangozi ka bërë dhe një ankesë në ILD për gjyqtaren Suela Dashi, por prej 7 muajsh nuk ka përgjigje. Eugen Beci, ish-prokuror, thotë, se ILD i ka instrumentat ta verifikojë këtë rast dhe të marrë masa administrative deri në heqje të ushtrimit të profesionit për Suela Dashin.

Të Fundit