Erdhen pushimet/ ku dhe si do te hallakatemi, pas ketij dimri pandemik-Stop-15 Korrik 2021

Në prag të pushimeve verore, Klintoni u është drejtuar qytetarëve, duke i pyetur, se ku do të pushojnë këtë verë, pas një dimri të gjatë e të vështirë, edhe për shkak të pandemisë së covid 19.Nuk mungojnë humori e batutat e banorëve të Tiranë, të cilët e lidhin cështjen e pushimeve, me ekonominë, por edhe kulturën tonë.

Të Fundit