“Enver Hoxha per nje patate ta q** nenen, por pa pune nuk te linte”

Të shtunën ishte ditëlindja e diktatorit Enver Hoxha dhe nostalgjikët e komunizmit dhe veteranët e përkujtuan këtë ditë. Ata thonë, se Hoxha ishte figura më e madhe e vendit.

Të Fundit