Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
EMISIONI 6 - Stop

EMISIONI 6


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/stop/data/www/stop.tvklan.al/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Ministri i drejtesise, Ylli Manjani u beri thirrje prokuroreve, gjate nje takimi me ta: zbardhini dosjet dhe dhembet cdo zyrtari qe shkel ligjin…
Saimiri dhe Genti ne menyre simbolike dhe me humor hyjne ne studio duke “lare” dhe “zbardhur” dhembet me furce.
Me pas nje tjeter “lyerje”: kryeministri Rama eshte bere konsulent i nje projekti per lyerjen e universitetit te Mantovas. Kjo gje eshte gratis nga ana e kryeministrit shqiptar, qe cilesohet ne nje shkrim te gazetes lokale te Mantovas, si nje “artist me fame boterore”.
Saimiri dhe Genti improvizojne lyerjen e studios…dhe kujtojne se kryeminstri Rama ka deklaruar : kam nje diplome te rendomte artisti…

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=BtKeljW0ScU” width=”560″ height=”315″]

 

Prezantimi i kameras se fshehte. Jane realizuar 3 takime me dy inspektore te Inpektoriatit Kombetar te mbrojtjes se territorit. Ne 3 materiale viedo, shihen Aneld Kendezi dhe Bledi Pullazi qe negociojne per te shpejtuar punimet e nje ndertimi ne proces legalizimi, ne kembim te 500 mije lekeve.

 

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=yxEEOb5KiY4″ width=”560″ height=”315″]

 

Nje vezhgim i “STOP” ve ne dukje sesi “trajtohen” nenkalimet ne Tirane. Disa prej tyre “llamburitin” te tjerat i ngjajne tuneleve te pandricuar. Si per koicidence  me apo drita, varet se cili zyrtar banon ne lagje…Morali i fabules…kur te merrni shtepi kujdesuni, te keni nga nje minister apo udheheqes ne zone…

 

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=VkqliLJ1Scg” width=”560″ height=”315″]

Të Fundit