STOP – EMISIONI 27

Mes motorëve të policisë dhe politikës së ditës!

Në këtë pjesë të emisionit, shfaqen momente “pikante” nga demonstrimi në sheshin “Nënë Tereza” i motorrëve të rinj të policisë së shtetit. Më pas jepen batutat nga politika e ditës, të trajtuara me humor. Në qendër, disa thënie të deputetit socialist, Pandeli Majko.

 

E rrallë në Trebishtë, edukatore apo mësuese?

Në këtë pjesë trajtohet rasti i një edukatoreje, por që figuron në listë-prezencën e shkollës në fshatin Trebishtë. Mësuesja dhe nxënësit nuk e njohin, por drejtori jep versionin e tij.

 

“Bilishti Sportklub” në dyert e gjykatës!

Pas materialit të transmetuar në “Stop” mbi financimet e parregullta dhe në kundërshtim me ligjin të “Bilishti Sportklub”, ka reguar kreu i Bashkisë Devoll. Bledjon Nallbati thotë se e ka çuar çështjen në gjykatë.

Të Fundit