Elbasan, në shëndetësinë e “rilindur” kempi blihet 100 mijë lekë 30 tetor 2018

Kamera e fshehtë e “Stop” tregon, sesi me para nën dorë, arrin të sigurosh kempin, që të takon, edhe pse për këtë je sorollatur plot dy vjet. E tillë është edhe historia e Fabiola Sulminës, e cila vuan nga probleme të shëndetit mendor. Familjarët e saj, që jetojnë në Llixhë të Elbasanit, kontaktojnë me infermieren Shpresa Pëllumbi, e cila kërkon 100 mijë lekë të vjetra dhe merr përsipër rolin e sekseres, për t’i siguruar lidhjen e kempit, zonjës së sëmurë. Pasi familjarët dorëzojnë paratë, në ditën e caktuar, Fabiola paraqitet para komisionit dhe me firmën edhe të mjekut Sokol Preci, arrin të sigurojë kempin.

Të Fundit