Eksperti flet për aksidentin: Shoferi i pavëmendshëm!

Familjarët e të ndjerës Drita Hakorja, që humbi jetën në një aksident pranë QTU-së një vit më parë, nuk ishin dakord me ekspertizën e parë dhe kërkuan riekspertim. Prokuroria caktoi ekspertët Arben Luzi dhe Mark Gjonpalaj, emra të njohur për publikun dhe emisionin “Stop” për shkak të deformimit të një ekspertize të një aksidenti në Lezhë, një rast i transmetuar në dhjetor 2021.Ne i treguam videon e aksidentit ekspertit rrugor Gëzim Hoxha dhe ai tha, se në atë distancë, shoferi ka pasur shikueshmëri për shkak të 5 pasqyrave, por ai ka qenë i pavëmendshëm. Shoferi ka qenë i ndaluar dhe e kishte të lehtë të shihte nga të dy krahët.

Të Fundit