Durres/ Bie suvaja nga 22 kateshi i shpallur i pabanueshem nga termeti-Stop-23 Shkurt 2021

Më 4 mars të 2020-ës, emisioni Stop transmetoi rastin e pallatit 22 katësh, të ndërtuesit Enver Shala, që kishte 7 kate shtesë pa leje në strukturë dhe tërmeti i 26 nëntorit i shkaktoi dëmtim pikërisht në strukturë. Instituti i Ndërtimit në atë kohë coi një grup inxhinierësh për një akt-konstatimi dhe pallati doli i pabanueshëm e iu vu shiriti.Rreth 3 muaj më pas, banorët treguan, se asgjë nuk kishte ndryshuar, madje dhe akt konstatimi i parë nuk ishte hedhur në sistem. Pas ndërhyrjes së “Stop”, pallati 22 katësh nga i banueshëm, u shpall i pabanueshëm, dhe banorët përfituan bonus qiraje.Pak ditë më parë “stop” siguroi pamjet e pallatit në fjalë, prej të cilit po bien copa suvaje.Zona u pastrua të nesërmen në mëngjez dhe aty u vu tabela “punime në rrugë”.

Të Fundit