”Dua paratë e mia, i mora borxh”, dëshmitë e reja për 27-vjeçaren mashtruese!

Në datën 17 maj emisioni Stop transmetoi rastin e qytetares Joana Bocaj, e cila premtonte vende pune në këmbim të parave.Por rastet e mashtrimit nga ana e saj nuk kanë fund.Një vajzë tregon, se në muajin mars mars iu premtua një vend pune, dhe Joana Bocaj i tha, se kishte fituar intervistën, pa bërë kurrë një të tillë.Sigurisht, që ky premtim rezultoi mashtrim.Një qytetar tjetër tregon, se i ka paguar Joanës 2 mijë euro për pozicionin e punës ekonomist në Spitalin Memorial të Fierit.Meqenëse të gjitha vendet e punës ishin pranë Spitalit Memorial, ne u interesuam atje për vendet vakante nga korriku i vitit 2021 deri më sot.Nga ana tjetër ne mësuam, se në dhjetor 2021 është bërë një denoncim pranë komisariatit të Vlorës.

Të Fundit