Drejtori i Zjarrfikësve kapet mat duke vjedhur karburant nga mjeti, heq punonjësin nga puna !

Kitmir Todaj, ish-drejtues mjeti në Stacionin Zjarrëfikës Kukës, pretendon, se e kanë pushuar padrejtësisht nga puna. Ai tregon, se për arsye familjare, në muajin mars kërkoi disa ditë leje. Verbalisht, ai pohon se i është marrë parasysh nga shefi i stacionit, dhe në këtë mënyrë nuk është paraqitur në punë.Kur u kthye i thanë, se është shkarkuar për arsye të mosparaqitjes në punë. Vec këtij problemi, kushtet e punës në këtë institucion janë skandaloze. Punonjësve po u mbahet 10 mijë lekë nga paga cdo muaj, shumë të cilën, ata e kanë përfituar, që nga viti 2019 për orët shtesë, orët e natës dhe ditët e festave.Kjo është vetë njëra anë e medaljes. “Stop” ka siguruar video, ku duket drejtori i Shërbimit Zjarrfikës Kukës, Luan Kërxhalliu, duke marrë karburantin e të vetmit mjet të stacionit në qytet, për nevoja personale.Ne e pyetëm drejtorin për këtë, por ai mohoi të ketë vjedhur karburant.

Të Fundit