Drejt Durrësit për fundjavë, por rruga është kalim me pengesa! 11 maj 2018

Marsilda Ahmati dhe Heidi 20 muajshe, mbërthehen para ekranit, kur fillon emisioni “Stop” dhe kërcejnë bashkë me fllonxat, koreografinë e rradhës të programit.Në këtë të premte të gjithë mendojnë për fundjavën dhe Durrësi është alternativa më e afërt. Por si të mos mjaftonte degradimi i autostradës Tiranë-Durrës, të gjithë kemi parë edhe mbjelljen e pemëve.Ato janë lidhur me kavo celiku, duke u shndërruar në rrezik për drejtuesit e automjeteve.

Të Fundit