“Do të vijë në 2 të natës te shtëpia”, komshiu i alkoolizuar tmerron të miturin

Jemi në qytetin e Lushnjës. Një zonjë ankohet, se fqinji përbën rrezik për fëmijën e saj 12 vjec. Ndërkohë, kemi të bëjmë me një person, që është i alkoolizuar dhe ka nevojë për ndihmë mjeksore dhe psikologjike.Denoncuesja thotë, se prej 10 ditësh ka shkuar në polici,ku ka bërë deklarata e kallzime. Por jo vetëm, që asgjë nuk është zgjidhur, por fqinji është bërë edhe më agresiv.Ai i vjen në derë dhe e kërcënon zonjën dhe djalin e saj.Ne e takuam qytetarin në fjalë dhe ai pranoi, se pi raki, por thotë, se e ngacmojnë fëmijët e lagjes.Pas shumë përpjekjesh, ai është dërguar te specialistët, teksa institucionet në Lushnjë, nuk e kanë trajtuar kurrë këtë rast sic duhet.Valentina Asabella, mjeke psikiatre, thotë, se për rastin e qytetarit, bëhet fjalë për psikoza, që ndodhin post alkoolit.Ai duhet të trajtohet menjëherë.

Të Fundit