“Do të gjej grua për bashkëjetesë” i riu mashtron 81 vjecarin!

Rasti i sotëm ka nevojë për vëmendjen e të gjithëve, pasi prej gati një muaji Xhavit Muca rezulton i humbur. E bija tregon, se ai është 81 vjec dhe vuan nga skleroza e lehtë. Para disa vitesh është mashtruar nga disa persona, të cilët i thanë, se do t’i gjenin një njeri, që të jetonte me të dhe i kanë marrë jë shumë parash.Prej dy ditësh nuk kishte komunikuar me vajzën në skype, pasi kjo e fundit jeton jashtë vendit. Ajo erdhi në Shqipëri e bëri denoncim. Vajza mësoi, se babai i saj kishte filluar të shoqërohej me një 30 vjecar, Erlind Tuci dhe kishin shkuar në Lushnje në një shtëpi, ku ishin kapur në tentativë vjedhjeje. Për pasojë të dy ishin lënë në komisaritat për 48 orë e më pas ishin lënë në detyrim paraqitjeje. Nga ai moment babai është zhdukur. Zonja thotë, se ka bërë denoncim në komisariatin e policisë dhe Erlind Tuci është gjetur njëherë nga policia, por është liruar. Tashmë edhe Erlind Tuci është shpallur në kërkim pasi është zhdukur. Zonja pyet në komisariatin numër një, por i thonë, se po kërkojnë të gjejnë të atin, ndaj nuk c’i duhet me personin, që e shoqëronte.

Të Fundit