“Do bëhemi meme në Tik Tok” si flasin shqiptarët gjuhët e huaja

Shqiptarët pretendojnë, se janë të talentuar në përvetësimin e gjuhëve të huaja.Ne kemi dalë në rrugë dhe i kemi pyetur, se cilat gjuhë flasin. Si e përkthejnë në gjuhë të huaj fjalën “kallaballëk”, apo shprehjen “shtati pyll e mendja fyell”.

Të Fundit