Ditet e fillim-vitit/ Sa i besojne fallxhoreve qytetaret e Tiranes-Stop-5 Janar 2021

Në ditët e para të vitit, Klintoni është bërë si fallxhor dhe ka realizuar intervista dhe situata me humor me qytetarët e Tiranës. Sa supersticiozë janë ata dhe sa bësojnë në magji e fall, do ta mësoni në këtë pjesë të parë të emisionit “Stop” për ditën e sotme.

Të Fundit