Ditelindja e PD-se/ Qytetaret komentojne 30 vitet e saj dhe pluralizmit – Stop – 10 Dhjetor 2020

Këto ditë pluralizmi në Shqipëri dhe PD-ja mbushin 30 vjet. Klintoni ka dalë në rrugët e kryeqytetit, për të pyetur, nëse kjo moshë madhore, duhet të detyrojë PD-në të mblidhet dhe të krijojë familje, në këtë rast në partneritet me LSI-në.

Të Fundit