Ditelindja e 113 e Enver Hoxhes dhe maratona 42 km e Tiranes-Stop-18 Tetor 2021

Të shtunën ishte ditëlindja e diktatorit Enver Hoxha dhe nostalgjikët e komunizmit dhe veteranët e përkujtuan këtë ditë. Ata thonë, se Hoxha ishte figura më e madhe e vendit.Të dielën u mbajt edicioni i pestë i maratonës së Tiranës, e ndarë në 4 kategori. Maratona e sivjetshme ishte 42 km, por shumë garues morën pjesë në gjysmën e saj, apo edhe më pak në kategoritë e tjera.

Të Fundit