“Ditë me diell është 5 Maji”, qytetarët nuk njohin Ditën e Dëshmorëve!

Të dielën ishte 5 maji, dita e dëshmorëve. Në pyetëm qytetarët e Tiranës, a njohin simbolikën e kësaj ditë, dhe cfarë ka ndodhur në këtë datë. Shumë prej tyre, nuk e kishin idenë, se cfarë përfaqëson 5 maji. Sa për luftën, duket se ky lloj patriotizmi, nuk është më në modë.

Të Fundit