Dita e verës në Tiranë dhe Elbasan, pjesë e festës Linda e Zaho Rama. 14 mars 2018

Sot në Tiranë dhe Elbasan u festua dita e verës. Rrugët u mbushën me njerëz dhe nuk munguan aktivitetet e shumta, organizuar nga bashkitë e dy qyteteve. “Stop” sjell atmosferën në kryeqendrën e festës, Elbasan, por edhe në Tiranë, ku mes njerëzve, që shijuan shëtitjet dhe aktivitetet ishin edhe Linda e Zaho Rama, bashkëshortja dhe djali i kryeministrit Edi Rama.

Të Fundit