Dita e falenderimeve, sa e njohin dhe si e festojne shqiptaret thanksgiving – Stop – 26 Nentor 2020

Sot është dita e falenderimeve ose Thanxgiving. Kjo është një festë tipike amerikane, që vetëm vitet e fundit është njohur edhe në Shqipëri. Klintoni ka realizuar intervista me qytetarët e Tiranës, të cilët përgjigjen me batuta dhe humor për ditën e falenderimeve, që simbol të saj në SHBA ka gjelin e detit.

Të Fundit