Dita e bleteve dhe bletet e Stop-it/ Hapen kutite e Beratit – Stop -20 Maj 2021

Sot është dita ndërkombtare e bletëve dhe vajzat e “Stop”-it vijnë si të tilla.KAS, komisioni i ankesave dhe sanksioneve vendosi sot, që të rinumërohet 114 kuti votimi në Berat, por vetëm për subjektet zgjedhore.

Të Fundit