Dita e bicikletes/KLGj reagon per gjytaren e tik-tokut, por jo per raste flagrante-Stop-3 Qershor 2021

Sot është dita botërore e bicikletës. Në vitin 2018 Kombet e Bashkuara vendosën 3 qershorin, si ditën botërore të bicikletës, për të celebruar jetëgjatësine e këtij mjeti kaq miqësor me mjedisin dhe klimën.Sot 34 mijë maturantë kanë dhënë provimin e gjuhës së huaj në një vit të vështirë e të pazakontë të pandemisë së covid 19.Dje ILD dhe KLGJ propozuan shkarkim për gjyqtaren e Elbasanit Enkeleda Kapedani, për shkelje të etikës, pas videove të papërshtatshme në Tik-tok.”Stop” rendit shumë raste flagrante, kur për shkak të vendimeve të gjyqtarëve, është shkatërruar jeta e qytetarëve, por asnjë masë nuk është marrë për togat e zeza.

Të Fundit