Dimal/transportonte pula me makinën e punës, komisioni i disiplinës e shkarkon nga detyra

Në tetor transmetuam rastin e Qamil Banit, një qytetar nga Dimali, i cili kishte qenë pompist në ndërmarrjen e ujesjellësit të Dimalit prej 8 vjetësh. Me profesion Bani është elektro pompsit dhe e quanin “skrepi i Dimalit”. Në maj 2023 Qamili mbushi moshën e pensionin, por e lanë sërish me kontratë 6 mujore.Por pas një muaji e hoqën, duke e zëvendësuar me një person tjetër.Vetë përgjegjësi, Petref Sula ka tre vite, që ka mbushur moshën e pensionit, por thotë, se e mban partia. Sula, përgjegjësi i Ujësjellësit Dimal, e përdor makinën e institucionit për transport pulash, biznes me të cilin, merret e shoqja.Kur u ballafaqua me videon, drejtori u detyrua ta pranojë përdorimin e makinës, duke thënë, se ka rastisur. Pas transmetimit, Qamil Bani thotë, se shkoi e bëri kërkesë në drejtorinë e Beratit, ku i thanë, se po e shohin me prioritet rastin e tij, për ta kthyer në punë.Përsa i përket përgjegjësit të ujësjellësit, që transportonte pula me makinën e punës, komisioni i disiplinës vendosi lirimin nga detyra të zotit Petref Sula.

Të Fundit